Nyhetsbrev Brf Henriksdalskajen

Lediga garageplatser

Två p-platser i garaget blir lediga inom kort – en MC-plats i maj och en bilplats i juni. Anmäl intresse via styrelsenhenriksdalskajen@gmail.com.

Utrensning av cyklar

För allas trivsel gör vi nu en ny utrensning i cykelställen. Cyklar som är misskötta eller verkar vara övergivna märks upp av styrelsen. Hör inte ägarna av sig kasseras cyklarna i sommar. 

Bidrag för laddboxar

Föreningen har fått drygt 200 000 kr i statligt bidrag för de 18 nya laddboxar som nu har tagits i bruk i garaget. Ett välkommet tillskott för en grön investering som även ökar värdet på lägenheterna. 

Hög energiklass

Efter en ny energibesiktning som nyligen har genomförts placeras föreningens byggnader på nytt i klass C. Det motsvarar värdena för nyproduktion, vilket innebär att byggnaderna uppfyller dagens krav på energiförbrukning. Energideklarationen sätts upp i entréerna. 

Mingla efter årsstämman

Efter årsstämman den 25 maj bjuder vi på mingelmat, dryck och umgänge på sjätte våningen i hus 6. Passa på att ställa frågor till styrelsen och träffa grannarna. Anmäl dig till minglet på föreningens hemsida, brfhenriksdalskajen.se.  

Styrelsen önskar alla medlemmar 

En riktigt god sommar!

Kommentarer inaktiverade.