Nyhetsbrev mars 2023

Årsstämma med mingel

Snart är det dags igen. Passa på att göra din röst hörd och träffa dina grannar torsdagen den 25 maj. Då blir det årsstämma med efterföljande mingel med dryck och mat. Mer information kommer senare. Motioner till årsstämman lämnas senast två veckor före stämman till styrelsenhenriksdalskajen@gmail.com eller i föreningens vita brevlåda vid postfacken.

Finare innergård

Våren är på väg och med den också en rejäl uppsnyggning av innergården. Gummiasfalten vid lekplatsen ska tvättas, växterna beskäras, jorden förbättras och anbud tas in för ny trall och nya utemöbler. Dessutom ska förbudsskyltar om rastning av husdjur sättas upp. Inget beslut har ännu tagits om tallarna.

Gratis brandvarnare

Alla lägenheter ska vara utrustade med brandvarnare, men många av dem kan vara föråldrade och fungera dåligt. Styrelsen har därför beslutat att köpa in och dela ut nya brandvarnare till samtliga lägenheter inom kort. Den som inte själv har möjlighet att montera de nya brandvarnarna kan mot betalning söka hjälp av Driftia.  

Vårstädning i garaget

Den 26 april ska garaget utrymmas för att ge plats för den årliga vårstädningen. Även grovsoprummet ska få en uppsnyggning under våren.  

Elstöd till föreningen

I slutet av maj öppnas möjligheten för vår Brf att söka elstöd, vilket skulle kunna resultera i en ersättning på cirka 50 000 kr.

/Styrelsen/

Kommentarer inaktiverade.