Nyhetsbrev december 2021

Snabbare bredband

Styrelsen har förhandlat fram ett nytt, förbättrat avtal med Telenor till oförändad månadsavgift nästa år. Det innebär bland annat mer än fördubblad kapacitet i bredbandet till 500/500 GB, möjlighet att skaffa ny router och att streama TV-kanaler. Mer information om nyheterna kommer senare.

Nytt bokningssystem för tvättstugan

Från den 15 december går det att på prov boka tvättid via mobilen eller via en skärm utanför tvättstugan. Instruktioner om hur det går till har delats ut till alla medlemmar. Efter tre månaders gratis provperiod ska försöket utvärderas.  

Solcellerna igång

Sedan oktober levererar solcellerna, som har installerats på taket till Fendergatan 8, cirka 20 000 kilowattimmar el per år till föreningen. In i det sista pågår arbetet med att åtgärda brister och fel som noterades vid slutbesiktningen. Föreningen har fått närmare 70 000 kr i statsbidrag för anläggningen.

Nytt torkskåp

Ett nytt torkskåp av märket Electrolux har beställts till tvättstugan, sedan det gamla drabbats av flera fel och till slut blivit utdömt.

Se över brandvarnaren

Glöm inte att pröva att brandvarnaren fungerar, nu när de levande ljusen plockas fram och brandrisken ökar. I en del av de äldre brandvarnarna går inte batterierna att byta ut, och då är det dags att investera i en ny.

Styrelsen önskar alla medlemmar

God Jul och Gott Nytt År

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s