Nyhetsbrev, mars 2021

Årsstämma 18 maj

Alla medlemmar är välkomna till Brf Henriksdalskajens årsstämma, som hålls den 18 maj på en plats som styrelsen senare meddelar. Kallelse till stämman och föreningens årsredovisning läggs upp på föreningens hemsida brfhenriksdalskajen.se tidigast den 22 april. Motioner till stämman ska lämnas till styrelsen senast den 19 april. Mejladressen är styrelsenhenriksdalskajen@gmail.com.

Vem ska sköta innergården 

Vi gör tillsammans med Brf Sjöstadspiren och Wallenstam en ny upphandling av uppdraget att sköta den gemensamma innergården. Solbruden, som har haft uppdraget sedan starten, är ett av de tre företag som har lämnat anbud. DK Utemiljö, som sköter föreningens mark och planteringar mellan Fendergatan 6 och 8, är ett annat. 

Ventilrengöring i höst

Under hösten ska en obligatorisk ventilationskontroll, OVK, och ventilrengöring genomföras i alla lägenheter. Styrelsen återkommer med tidpunkt och mer detaljer kring kontrollen senare. 

Lås på soplucka

Sopnedkastet för matavfall ska förses med lås, som den vanliga nyckeln fungerar till. Anledningen är att flaskor och annat som slängs där kostar föreningen straffavgifter. 

Nya takfläktar

De två takfläktarna på Fendergatan 6 och 8 börjar bli slitna och ska bytas ut nästa år, för en kostnad av 200 000 kronor.

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s