Nyhetsbrev januari 2021

Nya laddplatser färdiga i garaget
Under januari har tolv nya boxar för laddning av elbilar och laddhybrider installerats och tagits i drift i garaget. Halva kostnaden för installationen betalas av staten via laddbidrag på närmare 150 000 kronor. Nya parkeringsavtal och debiteringsrutiner ska efter hand ersätta de gamla.

Dörrstoppar vid huvudentréerna
De två huvudentréerna i gatuplanet har försetts med nya dörrstängare, som gör att entrédörrarna kan ställas i öppet läge för lättare passage med barnvagnar, flyttkartonger och liknande.  Se till att uppställda dörrar skjuts igen efter användning. Alla fem entrédörrar har också fått nya brytskydd. 

God ekonomi
Från årsskiftet har månadsavgiften för alla medlemmar sänkts med 10 procent. Föreningens fortsatt goda ekonomi har möjliggjort de nya investeringarna i laddboxar och solceller, och ger också utrymme för ytterligare satsningar framöver. 

Tryck ihop avfallet
Många av behållarna i miljösoprummet blir lätt överfulla, eftersom alla kartonger och annat avfall inte trycks ihop innan de slängs. 

Öppna fönsterventilerna
För att ventilationen i huset ska fungera väl är det viktigt att ha springventilerna i fönstren öppna året om. 

Styrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s