Nyhetsbrev Juni 2019

Ny grönska

De nya växterna i rundeln mellan huvudentréerna blir en blandning av lägre och högre växter med blomningen spridd över stora delar av växtsäsongen. Mitten är reserverad för en två, tre meter hög hybridkejsarolvon, med rosa blommor.

Storstädning

Våren och sommaren är storstädningens tid. Garaget har redan fått sin beskärda del, och vårstädning och fönsterputsning i husen är beställd. I år ska även golven i alla korridorer och trapphus få en extra behandling för att tåla slitaget bättre.

Brandinspektion

En brandinspektion har genomförts i de allmänna utrymmena och en brandskyddsplan har upprättats med en rad förbättringsförslag, som kommer att genomföras efter hand.

 

Torkskåpet lagat

Torkskåpet i tvättstugan har fungerat dåligt en tid, men är nu reparerat och ska åter göra sitt jobb.

Snålare belysning

Ett prov med energisnål LED-belysning kommer att genomföras i en av lägenhetsentréerna i sommar. Avsikten är att ta reda på om det lönar sig att ersätta de nuvarande ljuskällorna i de allmänna utrymmena med LED.

Solceller och bergvärme

Styrelsen tittar också närmare på två andra alternativ för att spara energi – solceller och bergvärme. Installation av solpaneler på de två takytorna över sjätte våningarna kan ge en besparing på upp till 40 000 kilowattimmar per år.

Styrelsen önskar alla medlemmar

En riktigt god sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s