Nytt tv- och bredbandsavtal

Föreningen tecknade innan årsskiftet ett nytt gruppavtal (3 år) med Bredbandsbolaget för att bättre tillgodose medlemmarnas behov och önskemål. Det nya avtalet innebär att hastigheten i nätet har höjts till 250/100 Mbit/s med samma tv-grundutbud. Positivt är att avtalet också innebär att vi får möjlighet att kostnadsfritt byta ut routrar och tv-boxar till nyare och bättre utrustning. Detta gör ni genom att höra av er till Bredbandsbolagets kundtjänst (0770-777 000). Ni kommer då att få den nya utrustningen skickad till er i utbyte mot att de gamla prylarna skickas tillbaka. Vi har fått lite olika information från Bredbandsbolaget när det gäller er som tidigare köpt/haft en inspelningsbar tv-box (med hårddisk), och t.ex. har möjlighet att pausa och spela in program. Det som gäller är att även dessa kostnadsfritt ska kunna bytas ut, dvs. ni ska få en ny sådan inspelningsbar tv-box.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s