Dags att uppgradera routrarna

De routrar (dvs. bredbandsmodemet i mediaskåpet) som vi haft sedan 2010 ska nu kostnadsfritt bytas ut mot nyare och bättre (av typen gigabit-router). Detta gör framför allt att vi kommer kunna surfa trådlöst till snabbare hastigheter.

För att få en ny router behöver ni ta kontakt med Bredbandsbolagets kundtjänst på 0770-777 000 (öppet alla dagar kl 8-22), uppge att ni är befintlig kund och välja ”beställa nya tjänster”. Uppge att ni vill ha en ny router och hänvisa till ”Brf Henriksdalskajen” så skickar de ut en avi. Era nuvarande routrar ska skickas tillbaka till Bredbandsbolaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s