Dags att åtgärda fel

Det har nu blivit dags att åtgärda de fel som identifierades under garantibesiktningen av vår fastighet och lägenheterna. Protokollen från besiktningen finner ni i föregående nyhet här på hemsidan.

Arbetet kommer att starta nu på måndag den 12 mars. För att arbetet ska kunna flyta på och gå så smidigt som möjligt vore vi mycket tacksamma om ni medlemmar kunde göra tre saker:

1. Märk en av era lägenhetsnycklar med ert lägenhetsnummer (som står ovanför er dörr) och överlämna denna till arbetsledaren Magnus Lindstrand från entreprenören Hökerum som kommer att finnas på plats hos oss på morgonen kl. 8 på måndag den 12 mars. Om ni inte har möjlighet att vara på plats då kanske ni kan be en granne eller någon i styrelsen att överlämna nyckeln åt er.

2. Skriv en lapp med ert namn och ert telefonnummer som ni kan nås på och fäst denna på insidan av er ytterdörr. Detta för det fall hantverkarna skulle behöva komma i kontakt med er under arbetet.

3. Har ni husdjur i lägenheten bör ni även sätta upp ett anslag om detta på utsidan av er dörr. Det är alltså inte nödvändigt att ni är hemma under felavhjälpningsarbetet.

Magnus Lindstrand nås på 070-315 14 53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s