Mer fiber till huset

För närvarande pågår en installation av ett nytt fibernät i föreningens fastighet. Det är Stockholms stads bredbandsbolag Stokab som genom sin entreprenör bygger ut sitt fibernät till vår fastighet. Föreningen betalar alltså inget för denna installation, utan kostnaden tas av Stockholms stad som ett led i sin satsning på att förse alla flerfamiljshus i Stockholm med höghastighetsbredband. Läs mer om detta på http://www.stokab.se/templates/Form.aspx?id=1118

Föreningen har för närvarande redan ett fibernät där Bredbandsbolaget levererar tjänster (tv, bredband och telefoni) och som alla hushåll i föreningen är gruppanslutna till. När detta avtal löper ut har föreningen möjlighet att antingen förlänga avtalet med Bredbandsbolaget eller så övergår vi till att köpa tjänster via Stokabs nät. En fördel med detta är att varje hushåll får möjlighet att välja den leverantör man själv önskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s